Aktuellt

Avresetider och lite smått o gott om vår hockeyhelg finns nu under fliken "Planerade Resor" - Leksand - Modo

 

Vill härmed passa på att önska Er alla en riktigt

GOD JUL o Gott Nytt År

rGlöm nu inte att anmäla Er till hockeyresan den 18/1. Se under fliken: Planerade resor

 

Äntligen är det dags för en riktig Hockeyhelg. Fredag den 18 januari åker vi upp för att ladda upp för lördagens match mellan Leksand - Modo

Dessutom tillkommer en supporterträff i Sportbaren innan matchen

Vi måste ha Din anmälan senast den 4 januari och Du anmäler Dig till Lennart 076-1477828

Läs mer om denna resa under fliken PLANERADE RESOR - Leksand - Modo

 

 

 

 

Hej alla TMG-medlemmar.

Som Ni säkert märkt så har vi haft mycket strul med vår hemsida men här kommer äntligen info om vad som beslutades på årsmötet i Karlsborg den 7 jul

ÅRSMÖTE 2018

INLEDNING

Denna säsong får betraktas som ett mellanår för oss i TMG. Intresset att resa dryga 60 mil för en match har minskat drastiskt vilket kan ses under rubriken SÄSONGENS RESOR

EKONOMI

Styrelsen har som tidigare planerat och budgeterat under säsongen men mycket försiktigare än tidigare år eftersom intresset för föreningens verksamhet minskat. Reseverksamheten gav återigen ett minusresultat eftersom föreningen subventionerade de resor som anordnades på egen hand, när inte föreningens planerade resor kunde genomföras.

Medlemsintäkterna sjönk kraftigt och dessutom fick vi en faktura från Superstars som skulle redovisats på förra årets verksamhet. Resultatet för föreningen blev med hänsyn till detta ett underskott på närmare 16.000:-

SÄSONGENS RESOR

Vi beslutade tidigt att inte anordna lika många resor som tidigare år, utan istället koncentrera oss på ett färre antal resor till starkt reducerade priser för att om möjligt få upp reseintresset igen. Förutom de resor vi planerade skulle vi om möjligt även försöka hjälpa till med att fixa lösbiljetter till specifika matcher.

Tyvärr visade det sig att intresset för de resor vi planerat var minst sagt dåligt. Som mest fick vi 12 anmälningar till en av resorna vilket innebar att vi inte kunde ordna några gemensamma resor över huvud taget. Däremot kunde vi hjälpa till med att boka biljetter och boende till några entusiaster som alltid ställer upp och anmäler sig till alla resor. Stort tack för Ert engagemang.

Med hänsyn till hur intresset för våra resor minskat och i takt med att medlemsantalet sjunkit måste man vara realist och ifrågasätta om inte TMG spelat ut sin roll.

Här nedan kan Ni se hur många som anmälde sig till årets resor

4/11  Leksand  -  Björklöven      12 anmälda + 7 lösbiljetter

8/12  Oskarshamn - Leksand     11 anmälda + 8 lösbiljetter

3/1   Pantern  -  Leksand            2 anmälda + 4 lösbiljetter

19/1  Leksand  - Karlskoga         9 anmälda + 6 lösbiljetter

VAL

Ordförande:  Tina Johansson

Sekreterare: Fredrik Brandqvist

Kassör:        Anders Erkgärds

V.ordf:        Christer Axelsson

Ledamot:    Lennart Henryson

Suppleant:  Anna Falk

Revisor:     Gunnar Abrahamsson

Revisorsuppl: Lennart Karlsson

Valberedare: Kjell Oja

MEDLEMSAVGIFT

Årsmötet beslutade att inga medlemsavgifter skulle tas ut för det kommande verksamhetsåret

SAMMANSLAGNING

Årsmötet beslutade att TMG fortsatt ska vara en fristående förening och ej gå ihop med Superstars.

ÖVRIGA FRÅGOR

Föreningens fortsatta existens diskuterades och med ovanstående underlag som grund i vad avser medlemsintresse samt intresset av att åka och engagera sig i TMG beslutade årsmötet att detta är sista säsongen som TMG verkar och att föreningen sålunda from 2019 kommer att läggas ner. 

Styrelsen fick även i uppdrag att ta fram någon/några resor under säsongen.

SLUTORD

ATT VARA LEKSANDSSUPPORTER ÄR HELA TIDEN EN PRÖVNING DÄR MAN SLITS MELLAN HOPP OCH FÖRTVIVLAN ÅR EFTER ÅR. DET ÄR SYND ATT VI PÅ SENARE ÅR INTE LYCKATS ETABLERA OSS ORDENTLIGT I SHL, MEN TROTS ALLT FINNS ALLTID KÄRLEKEN TILL VÅRA LEKSANDSKRIGARE OCH OAVSETT DIVISION KOMMER VI ALLA ALLTID ATT STÄLLA UPP FÖR LEKSANDS IF.

TYVÄRR HAR INTRESSET FÖR RESORNA I TMG INTE KOMMIT UPP I DEN KAPACITET SOM VI I STYRELSEN HADE HOPPATS PÅ, MEN MED TANKE PÅ HUR MYCKET SOM DET SKRIVS OM LEKSAND PÅ OLIKA SOCIALA SIDOR SÅ VISAR DET ATT DET FINNS LEKSANDSSUPPORTRAR ÖVER HELA LANDET. SÅ ALLA LEKSANDSSUPPORTRAR GE INTE UPP TILLSAMMANS SKA VI TILLBAKA TILL SHL DÄR VI HÖR HEMMA.

HA NU EN SKÖN OCH SPÄNNANDE FORTSATT VÄNTAN PÅ ATT SNART BÖRJAR VI KAMPEN OM POÄNG OCH ATT VÅRA LEKSANDSPOJKAR OCH TJEJER KOMMER VISA ALLA HUR RIKTIG HOCKEY SKALL SPELAS NÄR DEN ÄR SOM ALLRA BÄST

VI SES OCH HÖRS

Styrelsen i Tokiga Masar Götaland

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÅRSMÖTET 2017

Här kommer lite info från årsmötet den 8/7.

Vi i styrelsen vill först och främst  tacka de deltagare som kom till mötet och samtidigt tacka för förtroendet även kommande säsong då styrelsen valdes om utan några förändringar. Hur valet ser kan Du läsa i slutet av denna artikel. Ett speciellt tack också till Helena o Fredrik Brandqvist för att de upplät sin fina altan för vårt årsmöte.

Medlemsavgiften beslutades enligt nedan:

Vuxen: 200:-

Ungdom t.o.m 16 år: 150:-

Familj: 350:-

Medlemsavgiften betalar Ni via TMG Bankgiro: 5439-1362. Det kommer inte att skickas ut några inbetalningskort denna säsong då årsmötet beslutade att vi skulle spara portokostnaden och istället lägga de pengarna på att sponsra kommande resor.

Årsmötet beslutade även att inte sponsra damlaget kommande säsong eftersom det under de 3 år som vi sponsrat damlaget hela tiden varit problem med att vi inte fått vad vi betalat för. Dessa pengar kommer istället att läggas på våra resor, så dessa blir så billiga som möjligt.

TMG kommer kommande säsong också att förbli en fristående förening enligt ett enhälligt årsmötesbeslut.

Beträffande resor kommer resegruppen inom en snar framtid att presentera de resor föreningen planerar att resa på. Om det är någon som har något speciellt förslag så vg meddela detta till Lennart 076-1477828 så snart som möjligt. Beträffande lösbiljetter ser vi  gärna att den enskilde medlemmen själv ringer till respektive arena och beställer de biljetter Ni vill ha.

Tack än en gång och på återseende på våra resor

Styrelsen TMG

 

VAL

Ordförande för en tid av 1 år:  Tina Johansson

Kassören kvarstår  för en tid av 1 år:  Anders Erkgärds

Vice Ordföranden kvarstår för en tid av 1 år: Christer Axelsson 

Sekreterare för en tid av 2 år: Fredrik Brandqvist

Styrelseledamot för en tid av 2 år: Lennart Henryson

Styrelsesuppleant för en tid av 1 år: Anna Falk

Revisor för en tid av 1 år: Gunnar Abrahamsson

Revisorsuppl. för en tid av 1 år Peter Hermansson

Valberedare för en tid av 1 år. Kjell Oja

 

 

 

_______________________________________________________________________________________