Resor

God Jul

God Jul

GOD JUL

Styrelsen för Tokiga Masar Götaland vill härmed passa på att önska alla våra medlemmar en riktigt

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Glöm inte att boka in den 6 januari då vi åker till Malmö. Det finns i nuläget ca 15 platser kvar. Sedan kommer en korthelg i slutet av januari upp till Leksand. Denna resa är ju en bra uppvärmning inför den "riktiga" hockeyhelgen med Brynäs borta på torsdagen och därefter en härlig tripp till Leksand där Växjö väntar på lördagen.

 

 

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR

Styrelsen för Tokiga Masar Götaland vill härmed passa på att önska alla våra medlemmar en riktig

GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR

Samtidigt vill vi påminna om resan till Malmö den 6 januari. I nuläget finns ca 15 platser kvar.

I slutet av januari åker vi upp till Leksand för en korthelg. HV71 står för motståndet, detta är en fin uppladdning för den "riktiga hockeyhelgen" i februari. Torsdag Brynäs borta och därefter en trevlig resa till Leksand direkt efter matchslut, för att på lördagen möta Växjö. En riktig klassiker som Ni bara inte får missa.

Sköt om Er alla och ladda om batterierna för efter jul blir det förhoppningsvis en trevlig tid för oss Leksingar.

INFORMATION

Som Ni säkert ser  så har vi nu lagt ut resorna som är planerade under kommande säsong. Dessa resor kan komma att ändras om det visar sig att Ni medlemmar ha andra förslag på resor men vi utgår ifrån dessa.

Sista anmälningsdag är 10 dagar innan resan genomföres och det gäller samtliga resor. Detta är för att vi ska kunna boka bussar och övernattning när så krävs.

Ni som nu är intresserade av att följa med bör komma in med Era anmälningar så snart Ni bestämt Er så vi kan boka buss o boende. Vänta inte till sista dagen utan anmäl Er omgående.

Dessutom vill vi gärna att Ni betalar in Er medlemsavgift så snart som möjligt