17.xx.xx

Torsdag 10/11 Leksand - Brynäs Lördag 12/11 Leksand - Luleå

Pris: 1300:- (Tyvärr måste vi lägga på 100;-, då vi inte blir mer anmälda och bussen kostar lika mycket oavsett hur många vi blir, Hoppas ni har överseende med detta)

Vi kommer att bo på Tallbacken i stugorna 53, 54 o 55, stugfördelning får Ni i bussen på väg upp.

Desssutom har vi lyckats få tag i en liten "jordkula" med nr 37 där vi tänkte hysa in några.

Antal bokade: 29

08.00  Växjö  (Plats meddelad alla anmälda)

10.00  Gislaved  -  Stationen

11.00  Mullsjö  -  Vip Motellet

12.00  Karlsborg  -  Hanken

13.00  Lunch Brändåsen

17.00  Leksand 

Program:

Torsdag

När vi kommit upp till Leksand åker vi direkt till stugorna och lämnar in våra saker i resp stuga. Därefter åker vi till arenan ca 18.15 så att vi är på plats i god tid. Efter matchen försöker vi att snabbt ta oss till bussen för transport till stugorna. Naturligtvis stannar vi och hyllar våra hjältar men det finns inte tid till att gå till shoppen OBS Ni som  har för avsikt att inte åka med tillbaka till stugorna måste tala om detta så vi inte står och väntar i onödan.

FREDAG

Hela dagen för egna aktiviteter. Kl 17.00 är det After work i Star Lounge inne i Tegera. Plockbuffé och lite underhållning. Gereon Dahlgren kommer att vara på plats och berätta det senaste kring laget. Ingen föranmälning krävs.

LÖRDAG

Kl 13.00 äter vi en gemensam lunch inne på Tegera arena, var och en betalar för sig (Claes Thirus ordnar lämplig lokal för ändamålet. I samband med denna lunch kommer vi att få besök av några "hemliga gäster", så försök att fundera ut om det är något Ni funderar över. Vilka våra hemliga gäster är ? Ja det är faktiskt min lilla hemlighet. Efter denna sittning är det fritt att ladda för match och kanske kolla runt lite i Tegera så vi är laddade till tusen när pucken släpps kl. 16.00

SÖNDAG

Vi städar i våra stugor och rullar hemöver vid 10-snåret. Exakt tid för hemresa återkommer vi med.

Ha nu alla en trevlig hockeyhelg och anmäl Er gärna på flera av våra resor så vi kan genomföra dessa med "fulla bussar" nu menar jag att det räcker med att bussarna är fulla............

Ni som åker med för första gången , Tänk på att ha med sängkläder och frukost till fredagen